Partidul Miscarea Populara a plantat 500 de meri la Pestera. Claudiu Palaz, presedinte PMP Constanta: “Impreuna vom culege roadele mai tarziu”

Publicat de PMPCT la in categoria PMP Constanta

Liderii Partidului Miscarea Populara au continuat, la sfarsitul saptamanii trecute, actiunile prin care vin sa contribuie la conturarea unui viitor sigur pentru romani, prin protejarea mediului inconjurator. Stiut fiind faptul ca localitatea Pestera a fost greu lovita de furia naturii anul acesta, iar administratia locala nu a primit ajutorul cuvenit din partea autoritatilor judetene, peste 600 de oameni au venit, duminica, in sprijinul autoritatii locale conduse de primarul Valentin Vrabie, dar si a oamenilor, care nu mai aveau cuvinte de multumire pentru cei din Miscarea Populara care au venit sa planteze meri pe o sprafata de  teren a Primariei, situat chiar in localitate, aceasta livada va realize productie pentru comunitate in uramatori ani. Actiunea nu este una singulara, liderii judeteni ai PMP au demarat aceasta campanie cu localitatea Deleni, iar actiunea de la Pestera a avut ca finalitate inaugurarea sediului local al partidului, eveniment de la care nu au lipsit nici liderii de la centru ai formatiunii, condusi de presedintele Eugen Tomac. Alaturi de acesta s-au aflat Valerian Vreme, Teodor Baconschi, si Cristian Petrescu. “Ne-am angajat sa miscam Romania, iar promisiunile noastre vor aduce un viitor sigur pentru romani, un viitor pe care acestia il asteapta de multi ani, viitor pe care actuala formula de guvernare nu il ofera”, a declarat presedintele PMP, Eugen Tomac la finalul actiunii de la Pestera.

Presedintele interimar al organizatiei PMP Pestera este Piloiu Cosmin, iar sperantele acestuia ca strategia partidului este sansa unui viitor bun pentru romani, se constituie in motivarea intrarii in echipa condusa de Claudiu-Iorga Palaz. “Am mare incredere ca facem ceea ce trebuie, ca vom construi un viitor mai sigur pentru copiii nostri. Oamenii asteapta multe de la noi, iar mesajul nostru pentru cei care ne sunt alaturi, dar si pentru cei care intentioneaza sa faca parte din echipa PMP vine sa-I incurajeze, sa spere ca, alaturi de cei mai buni, vom misca Romania, asa cum ne dorim”, a declarat presdintele PMP Pestera.

La randul sau, predintele PMP Organizatia Judeteana Constanta, Claudiu-Iorga Palaz a punctat importanta unor astfel de actiuni si asa cum a mai spus, plantarea merilor din prezent inseamna culegerea roadelor pe viitor. “Dupa actiunea de la Deleni, am continua la Pestera, unde am plantat 500 de meri pe un teren al Primariei, teren situate chiar in localitatatea greu incercata in acesta vara cand inundatiile au distrus case, culture agricole, i-au lasat pe oameni fara animale, iar autoritatile care ar fi trebuie sa acorde sprijin financiar pentru reconstructie, au intors spatele. Partidul Miscarea Populara le transmite romanilor ca plantam meri acum si vom culege roadele mai tarziu, spre deosebire de USL care doar culege, fara sa produca. Vrem sa crestem impreuna, iar livada de la Pestera va aduce un plus de siguranta pentru fiecare cetatean pentru care oferim tot respectful nostru”, a declarant presedintele PMP Constanta, Claudiu-Iorga Palaz.

Imediat dupa finalizarea actiunii de la Pestera, liderii PMP au plecat spre Cernavoda, unde a fost inaugurat sediul organizatiei orasenesti. Presedintele interimar al PMP Cernavoda este Andrei Stoian . Increzator in proiectul PMP, Andrei Stoian a sustinut in fata colegilor ca romanii au nevoie de oameni care sa ii motiveze, in care sa aiba incredere, ceea ce nu se poate spune despre actualii lideri politici aflati la guvernare. “Cunosc realitatile comunitatii din care vin si proiectul Partidului Miscarea Populara este cel de care romanii au mare nevoie pentru un viitor sigur. M-am alaturat oamenilor care fac parte din PMP cu mari sperante si ii invit pe toti cei care cred intr-un proiect sigur, de viitor, sa mi se alature. Avem suportul pentru o echipa puternica, pentru un viitor asa cum ni-l dorim pentru copiii nostri”, a spus Andrei Stoian, interimarul Organizatiei PMP Cernavoda.

La actiune au mai participat si presedintii organizatiilor PMP din Galati, Braila si Calarasi, liderul  Fortei Civice din Constanta-Danut Culetu, presedintele PNTCD organizatia Cernavoda-Badic Eugenia, precum si alti lideri locali ai partidelor de dreapta.

 

 

PMP FILIALA CONSTANȚA

PREȘEDINTE  CLAUDIU PALAZ